Coco

Minde side om Eurasierkrogens Coco 06.06.13 - 28.01.22

Coco fik desværre en ryglidelse kun 9 ½ år. En helt igennem fantastisk hund som førte os ind i Eurasier verdenen

Vi hentede Coco 1.august

2013. Hun var længe

ventet, da vi allerede i

januar måned havde  be-

sluttet, at vi skulle have

beriget familien med en

lille Eurasierhvalp.

Vi var forberedt på at skulle have en "baby", og at natte søvnen ville blive spoleret men virkligheden blev en anden, allerede 3. nat sov hun. Uheld indenfor har der kun været ganske få af, så det har været absolut meget nemmere end vi havde forberedt os på.

Vi har været meget opmærksomme på at Eurasieren er en race som skal socialisere lige fra starten og vidste fra kennelen, at hun var vant til at komme med rundt og havde også været med på camping i ferien. Så vi  fortsatte socialiseringen og havde hende med stort set overalt - på banegården, til 75 års fødselsdag, med i elevatoren osv. Så idag har vi heldigvis en hund som gerne vil med os.

Hendes temperament passer rigtig godt til vores familie og i dag er hun et skattet medlem. Hun er rolig, rar og en meget glad hund, som elsker at være midtpunkt i sin store familie. Hun passer på os  ved at gø, hvis der kommer nogen til døren men når vi rejser os, stopper hun straks. Hun hilser på, men mister hurtigt interessen for gæsten og går hen og lægger sig.

I det hele taget er det en hund som er mest interesseret i sine "egne" mennesker.

 

 Lidt om Coco

Vi startede da hun var 10 uger på hvalpetræning, vi gik på et hold med en masse andre forskellige racer. Vi valgte begge at deltage for at skabe en god kontakt til os begge. Det var en god måde at lære sin lille hvalp at kende på og ikke mindst for hende en god måde at møde andre hvalpe og racer på - Det er jo rigtig vigtigt at hvalpen fra starten møder en masse andre hunde, så den  vænner sig til andre racer, store som små.

Vi fortsatte på et begynder lydigheds hold, hvor det hovedsageligt var Henrik som deltog, fordi jeg i stedet begyndte at ringtræne. Vi  ville gerne have en hund som vi kunne gå med uden snor, når vi var steder hvor det er muligt og det har vi heldigvis fået. Vi vælger ofte at lufte hende steder hvor hun kan få love at løbe frit, både for at hun kan få rørt sig på den gode måde men også for ofte  at træne indkald.

Hun nyder vældig meget at komme i hundeskoven og møde/lege med andre hunde eller at  komme til stranden og bruge næsen.

Dobbeltklik her for at tilføje din egen tekst.

Kennel Eurasieralleén. Grethe Slyk & Henrik Sørensen. hhss@mail.dk