B - Kuld

Opdatering 1 uge


Alle 6 hvalpe trives rigtig godt, de spiser og sover det meste af tiden. 18 timer i døgnet skal sådan en lille hvalp helst sove. Det kan tydeligt ses på vægten, efter bare 6 dage havde de alle fordoblet vægten. Coco er også frisk igen, hun klarer og så denne gang opgaven som mor til UG. Hun er vagtsom overfor fremmede i hvalpekassen men bare vi er der må alle holde og nusse hendes hvalpe. Asta er MEGET interesseret, hun vasker og slikker lige så snart vi holder en hvalp hen til hende. Det skal blive sjovt at se hende sammen med dem når de kommer ud af kassen. 


Klik på billedet for at se det i større udgaveB - Kuldet er født


Søndag d. 27.11.16 kom der et dejligt B-kuld på 3 tæver og 3 hanner, efter en fødsel som varede fra søndag formiddag kl. 10 til fredag aften kl. 18. Hvalpenes fødselsvægt lå mellem 260 g og 385g. De er meget rolige, sutter og sover.

Coco udfylder mor rollen og passer dem rigtig godt. Hun er langt det meste af tiden i kassen ved dem og giver kun sig selv lov til at gå i haven ganske kort.


Hvalpenes farver er pt. ret  forskellige fra helt lys til meget mørk varm brun, de ser ud til alle at få maske. Dog kan farver hos Eurasieren jo ændre sig ret meget og ret hurtigt - endnu en af racens charmer                oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo


Vi har været en tur langt oppe i de svenske skove for at parre Coco. Denne gang med smukke Leiionspitz Amazing Zeppelin, som er svensk og finsk champion.

Han har gode sundheds resultater med HD A, ED 0/0 og Patella 0/0. Han ejes af Emma Nilsson i Umeå.

Vi håber at der kommer hvalpe sidst i november måned - Som så vil være klar til at rejse hjemmefra sidst i januar.


Foto af Marita Carlstadt

Kennel Eurasieralleén. Grethe Slyk & Henrik Sørensen. hhss@mail.dk