Info til hvalpekøbere

Vi opdrætter racetypiske, sunde hvalpe med fokus på et godt sind. De fødes og opvokser i vores hjem og er derfor socialicerede. De er vant til hverdags lyde som f.eks vaskemaskine, tørretumbler fjernsyn og husholdningsmaskiner. Vi bor i udkanten af en lille by og derfor vil de have prøvet at gå små ture på fortov med sele på. De vil også have prøvet at køre i bil til dyrelægen og stranden.

Når du henter hvalpen er den:

Chippet

Vaccineret første gang

Dyrlægekontrolleret

Med stamtavle fra DKK (Dansk kennel klub)

Registreret i Dansk hunderegister

Fået ormekur


Med hvalpene følger:

Et tøjdyr som lugter godt af mor.

Sele/snor

Hvalpestartpakke med lidt foder

Stamtavle

Fotos og oplysninger fra de første 8 uger


Vi vil gerne følge med i "vores" hvalpes liv, og giver gerne råd og vejledning.

Når I ønsker at købe hvalp af os, starter vi med at byde på en kop kaffe - da det er vigtigt for os, at mødes med jer, inden I godkendes som hvalpekøbere.

Derefter bliver I skrevet på en venteliste og først når hvalpene fødes betaler I et forskud på hvalpen, resten af beløbet betales ved overførsel til vores bakkonto inden afhentning.

Valg af hvalp sker udfra jeres ønsker og behov, sammenholdt med en hvalpetest - så derfor vil I først vide præcist hvilken hvalp I får, ugen før afhentning.


Vi sælger familehunde og vores hvalpe er med kontrakt, hvor vi bla. har tilbagekøbsret, hvis I af en eller anden grund ikke kan have hunden mere. Derudover forpligter I jer til at deltage i et hvalpemotivationskursus, vedligeholde vaccinations programmet osv.

Kennel Eurasieralleén. Grethe Slyk & Henrik Sørensen. hhss@mail.dk