OM


Vi er en sammenbragt familie bestående af Henrik og Grethe samt vores tilsammen 6 børn, 5 drenge og en pige ml. 10 og 23 år, heraf er kun de 3 hjemmeboende. Både Henrik og jeg har haft hunde i barndomshjemmet, men tiden var først til at få hund igen i 2013. Vi har alle "tabt" vores hjerte til Eurasier racen og har besluttet os for at være opdrætter af denne fantastiske race. Vi har kendt racen gennem nogle år og da vi besluttede os for, at nu var det tid for os, til at skulle have hund - skulle det være en Eurasier.


Vi bestilte en tæve hos Irma og Ole , Eurasierkrogen,

som vi allerede kendte i forvejen.

Det betød en lang lang ventetid, fra januar til

august. Vi besøgte dem ofte da først kuldet var

født og det var selvfølgelig dejligt at kunne følge med

helt fra start.

Vi ønskede os en familie hund som ikke behøvede en masse motion, men ville gerne have en hund som var knyttet til os som familie - og det lever racen bestemt op til.

Vi har igennem mange år haft katte, men nu er vi pludselig en "hundefamilie".


Vi er en stor famile, hvor der sker meget og valgte derfor fra starten at vænne hende til at komme med os. Coco er hele familiens hund, lige fra Victor på 10 år til bedstefar på 83 år og det betyder også at bedstefar  kommer hver middag og går en tur med hende - det er svært at vurdere hvem der nyder det mest :0)

Vi havde nok ikke forestillet os at hundeudstilling skulle blive en del af vores liv, men det er det altså, og det er rigtig sjovt - med masser af hyggeligt samvær med andre Eurasier mennesker.Vi fodrer med Essential

 https://essentialfoods.dk/


Kennel Eurasieralleén. Grethe Slyk & Henrik Sørensen. hhss@mail.dk